Finansiering

Hvad enten du har en restaurantvirksomhed i drift, eller du står overfor at skulle købe, kan fremmedfinansiering ofte være et vigtigt element for dig.

Driver du en restaurantvirksomhed, hvadenten det er en café, et diskotek, en bar, et hotel, en kro, eller noget helt andet, kan du komme ud for at skulle bygge om, modernisere, istandsætte, du har måske af en helt anden årsag brug for likvider, eller blot ønsker at frigøre friværdi, så kan vi muligvis hjælpe.

Ønsker du at købe en restaurantvirksomhed, hvad enten det er en café, et diskotek, en bar, et hotel, en kro, eller noget helt andet, er det tit vanskeligt at få finansiering til købet gennem din bank.

Ja, ofte er det vanskeligt at komme igennem hos almindelige banker, men det betyder ikke, at det er umuligt. Der findes en lang række selskaber som har specialiseret sig i finansiering inden for restaurantbranchen.

Den finansieringsform vi ofte kan formidle, er sædvanligvis med 100% forrentning og samtidigt med et kurstab som væsentligt forøger den effektive rente på lånet. Derfor anbefaler vi som hovedregel at man skaffer finansiering gennem sit sædvanlige pengeinstitut, såfremt dette overhovedet kan lade sig gøre.

Private investorer forlanger sædvanligvis sikkerhed i form af et pantebrev med sikkerhed i lejemålet, inventar, goodwill osv.

Det betyder at din lejekontrakt ikke alene skal indrømme dig som lejer, både afståelses- og genindtrædelsesret, men dette skal også gælde en eventuel panthaver.

Kursen på pantebreve varierer meget, afhængig af din bonitet, forretningen, øvrig gæld m.v., men ligger typisk et sted mellem 65 og 80. Renten er også afhængig af blandt andet disse faktorer, og svinger p.t. mellem 9% og 12%.

Et eksempel på en sådan finansiering kunne se sådan ud:

Pantebrevets størrelse kr. 100.000
Kurs på pantebrev 70
Udbetalt beløb før omkostninger kr.  70.000
Tinglysning kr.    1.500
Formidling kr.    2.500
Til udbetaling  kr.  66.000
   
Månedlig ydelse kr.   1.379
Rentesats 11%
Løbetid 10 årRESTAURANTMAEGLER.DK formidler salg af alle typer af restaurationsvirksomheder

Kontakt os her


RESTAURANTMAEGLER.DK ApS
Frederiksberggade 30
1459 København K
Telefon 33 11 12 13
CVR 3920 0082
info@restaurantmaegler.dk
 Jeg er ikke en robot!  

Copyright ©2008-2022