VI SÆLGER MEST I KØBENHAVN
En grundig markedsføring kombineret med en utrættelig salgsindsats

Ingen andre mæglere gør lige så meget for at formidle din forretning på en seriøs og ordentlig måde, og det giver resultater, når man konstant er helt "fremme i skoen", er vedholdende og vender hver en sten på et uforudsigeligt og super spændende marked...

Det er måske også grunden til at vi ofte får forretninger til formidling efter en anbefaling? Ingen krise her!


NU KAN DU VÆLGE FORMIDLING
UDEN BINDINGSPERIODE!


Lige netop nu, for at hjælpe dig, har du muligheden for at indgå en aftale med den mægler der sælger flest forretninger i Storkøbenhavn - uden bindingsperiode!

Overvejer du at sælge din forretning, så kontakt os ganske uforbindende for en vurdering af netop dine muligheder for et salg netop nu, hvor tingene går rigtigt hurtigt. Ring 33 11 12 13 !VÆLG EN MÆGLER DER ER MEDLEM AF DRMFIS SANDWICH PØLSER SOFTICE OSV
MEGET DISKRET...

ER DU TIL HÅRDT ARBEJDE, SOM VIRKELIGT KAN BETALE SIG, SÅ SE LIGE HER!


Denne gode forretning har muligvis en af byens bedste beliggenheder. Masser af mennesker og midt i masser af store arrangementer.

Her er stor udeservering, mange ølhaner, pølsestegere, pølsekar, bøfkar, brødrister, køl og frost, softicemaskine, kugleis-diske.... Ja, og vi kunne blive ved.

Læg godt mærke til huslejen og den bogførte omsætning

Se mere på salgslisten sag 20917POPULÆR FORRETNING BISPEBJERG TORV
Super flot forretning

En unik forretning med plads til over 30 gæster. Billig husleje og et areal på mere 100 kvadratmeter. Mulighed for både inde- og udeservering. Her får du også et godt og fuldt godkendt køkken.

Se mere på salgslisten sag 20920NATKLUB- INDRE BY
Fantastisk forretning!

Super flot forretning med en beliggenhed midt på Nansensgade. Gode gæsteforhold med plads til 60 gæster inde og en dejlig udeservering. Her får du et areal på hele 113 kvadratmeter og et fuldt godkendt køkken.


Se mere på salgslisten sag 20899FANTASTISK FORRETNING I FIELDS
Helt unik forretning!

Utrolig flot restaurant med en af de bedste placeringer i Fields. Der er plads til 100 inde og har et areal på hele 330 kvadratmeter. Her får du tre restauranter i en, med et fuldt godkendt køkken!


Se mere på salgslisten sag 20882FREDERIKSBERG - SUPER GOD
Cafe Overfor skal sælges nu

En utroligt pæn og præsentabel forretning, med plads til 120 gæster inde og 90 ude! Her får du masser af muligheder!

Sag nr. 20947 Se mere på salgslistenEKSKLUSIV OG LÆKKER ØSTERBRO
Nok en af de pæneste forretninger
Usædvanligt velindrettet og flot restaurant på en særdeles eksklusiv adresse, lige ved Metro og stationen. En enestående mulighed for helt perfekte rammer til dit koncept

Sagsnr. 20516 Se mere på salgslistenCITY SMØRREBRØD
En af de absolut aller bedste i Københavns Centrum

Med den største diskretion, hvilket betyder, at vi kun udleverer oplysninger efter du har skrevet en mail til os og berettet om dig selv, er vi stolte over at kunne præsentere en helt utroligt god smørrebrødsforretning. En med virkeligt mange år på bagen, en med kunderne i lange køer (altså lige bortset fra under Corona), og en med et godt køkken og fint lille salgslokale.

Og så med en husleje på kun kr. 3.500 om måneden!

Afståelse 1.298.000 - Bogført omsætning ca. 1.200.000

Skriv til os - Tak!

gs@alexco.dkGÅR DU OGSÅ I SALGSTANKER?


Kontakt os for en uforbindende og gratis vurdering af netop dine muligheder!

I forbindelse med en -gerne diskret- vurdering af din forretning, kan vi oplyse dig om forventet pris, vilkår, liggetid etc. Med baggrund i situationen på markedet!

Du kan derfor forvente et realistisk bud, som tilgodeser netop din situation...

Ønsker du derimod et urealistisk højt bud, en lovning på kort liggetid, at vi netop har køberen til din forretning etc. så er der nok af andre mæglere der lover og lover og lover. Meen der er jo en årsag til at vi sælger mest i Københavnsområdet!


MÆGLER SØGES

Til meget selvstændig stilling

Du vil blive leder af afdelingen for butiksformidling, herunder alle former for forretningslokaler, med medejerskab for øje.

Du er særdeles motiveret, energisk, seriøs og loyal. Du har en meget grundig erfaring fra en lignende stilling hos en af vore kolleger i København, og føler dig parat til at gå selvstændig under en anerkendt paraply.

Skriv et par ord om dig selv, ikke mindst omkring din erfaring, til gs@alexco.dk, eller ring og høre mere på 33111213, GeorgeVI SØGER LOKALER I CITY
Til ventende og særdeles seriøse kunder søger vi tomme lokaler i København City

Det være sig lokaler til cafe, til restaurant, natklub eller bar.

Har du kendskab til lokaler, velbeliggende i København, hører vi med tak fra dig. Det kan være lokaler af alle størrelser, det kan være lokaler i boligejendomme, hvor der kan indrettes cafe eller restaurant med udeservering, eller det kan være lokaler i erhvervsejendomme der kan indrettes som bar, natklub eller diskotek...FORRETNING - VALBY
Super flot og velindrettet forretning i Valby!

Skøn forretning med en billig husleje og masser af plads. Her får du en forretning med plads til hele 70 inde og 20 ude, samt et fuldt godkendt køkken. Slå til før det er for sent!

Kontakt os 33 11 12 13 for alle oplysninger!

Se mere på salgslisten sag 20929GRILL - SLAGELSE
Perfekt grill

Flot forretning, med mulighed for både inde- og udeservering. Der er et fuldt godkendt køkken med et areal på hele 282 kvadratmeter. Utrolige gode gæstefaciliteter og et fine lagerforhold, samt et stort kontor.

Sagsnr. 20864 Se mere på salgslistenNATKLUB - INDRE BY
Unik forretning i hjertet af København!

Super flot forretning, med et areal på 300 kvadratmeter fordelt på 2 etager, samt plads til 100+ mennesker og en 05 bevilling både fredag og lørdag. Her er der gode lagerforhold, samt gode kundefaciliteter.

Se mere på salgslisten sag 20927RESTAURANT - FREDERIKSBERG
Helt unik restaurant!

Super velindrettet restaurant, med en beliggenhed midt på Frederiksberg Alle. Her er der plads til 100 inde og 60 ude. Her får du et super godt og fuldt godkendt køkken, samt gode lager- og gæsteforhold.

Sagsnr. 20836 Se mere på salgslistenSUPER FORRETNING I VORDINGBORG
Super flot og stor forretning med kæmpe potentiale!

Super flot forretning med en fantastisk placering. En stor forretning med et areal på 140 kvadratmeter. Her får du 80 pladser inde og 120 ude, samt et fuldt godkendt køkken med fine gæstefaciliteter og gode lagerfrohold.

Sagsnr. 20928 Se mere på salgslistenFORRETNING I RØDVIG
Restaurant med egen ejendom!

Flot forretning med den bedste belliggenhed i Rødvig. Der er plads til 120 inde og 70 ude, samt et areal på 275 kvadratmeter. Her får du et stort og fuldt godkendt køkken med alt udstyr.


Sag 20915 Se mere på salgslisten