VI SÆLGER MEST I KØBENHAVN
En grundig markedsføring kombineret med en utrættelig salgsindsats

Ingen andre mæglere gør lige så meget for at formidle din forretning på en seriøs og ordentlig måde, og det giver resultater, når man konstant er helt "fremme i skoen", er vedholdende og vender hver en sten på et uforudsigeligt og super spændende marked...

Det er måske også grunden til at vi ofte får forretninger til formidling efter en anbefaling? Ingen krise her!HJÆLP VI MANGLER FORRETNINGER
Nu er hylderne snart tomme. VI mangler virkeligt gode forretninger til salg omgående!!!

Overvejer du at sælge din forretning, så kontakt os ganske uforbindende for en vurdering af netop dine muligheder for et salg netop nu, hvor tingene går rigtigt hurtigt. Ring 33 11 12 13 !HEMMELIGE SAGER


CITY * KÆMPE FORRETNING
Usædvanligt velbeliggende, midt i city og absolut enestående lækker. Over 100 pladser inde og 80 pladser ude. Husleje 50.000! Afståelse 4.900.000. Omsætning 14.000.000 i.m.

HELT USÆDVANLIG GOD FORRETNING. SOL HELE DAGEN!
___________________


KØDBYEN, KÆMPE

225 inde & 100 ude. Afståelse 6.5mkr., husleje 90tkr., omsætning 14mkr.
___________________EN AF TOP-5 FORRETNINGER I BYEN

100 inde & 100 ude. Prominent adresse. Afståelse 5.7mkr., husleje 85tkr., omsætning 13.2mkr.
___________________

CENTERFORRETNING

Ualmindeligt velbeliggende i et meget stort center i Hovedstadsområdet. 100.000 husleje, 3.698.000 afståelse, 350m2, og en virkeligt god drift.

___________________

VESTERBROGADE STOR

120 + 60 inde & 40 ude. God adresse. Omsætning 10mkr, husleje 100tkr Afståelse 5.8mkr
___________________


SUPER FORRETNING I FIELDS
Super flot cafe/restaurant!

Helt klart en af de flotteste forretninger i centret. Her er der et areal hele 411 kvadratmeterer og plads til +250 inde. Her får du et stort og dejligt køkken, samt et separat lager og opvask. Udover det er der en utrolig flot udsigt og et fuldt godkendt køkken.

Sag 20883.IS SANDWICH PØLSER SOFTICE OSV
MEGET DISKRET...

ER DU TIL HÅRDT ARBEJDE, SOM VIRKELIGT KAN BETALE SIG, SÅ SE LIGE HER!


Denne gode forretning har muligvis en af byens bedste beliggenheder. Masser af mennesker og midt i masser af store arrangementer.

Her er stor udeservering, mange ølhaner, pølsestegere, pølsekar, bøfkar, brødrister, køl og frost, softicemaskine, kugleis-diske.... Ja, og vi kunne blive ved.

Læg godt mærke til huslejen og den bogførte omsætning

Se mere på salgslisten sag 20917POPULÆR FORRETNING BISPEBJERG TORV
Super flot forretning

En unik forretning med plads til over 30 gæster. Billig husleje og et areal på mere 100 kvadratmeter. Mulighed for både inde- og udeservering. Her får du også et godt og fuldt godkendt køkken.

Se mere på salgslisten sag 20920SKØN FORRETNING I INDRE BY
Dejlig og veldrevet forretning med en placering i hjertet af København!

En unik restaurant med flotte gæstefaciliteter. Billig husleje og et areal på hele 127 kvadratmeter. Mulighed for både inde- og udeservering. Fuld godkendt køkken og en forretning med kæmpe potentiale!

Se mere på salgslisten sag 20803FORRETNING - INDRE BY
Fantastisk forretning!

Super flot forretning med en beliggenhed midt på Nansensgade. Gode gæsteforhold med plads til 60 gæster inde og en dejlig udeservering. Her får du et areal på hele 113 kvadratmeter og et fuldt godkendt køkken.


Se mere på salgslisten sag 20899GRILL - SLAGELSE
Perfekt grill

Flot forretning, med mulighed for både inde- og udeservering. Der er et fuldt godkendt køkken med et areal på hele 282 kvadratmeter. Utrolige gode gæstefaciliteter og et fine lagerforhold, samt et stort kontor.

Sagsnr. 20864 Se mere på salgslistenFLOT FORRETNING - VESTERBRO
Dejlig og veldrevet forretning!

En kendt forretning, med en placering midt på Vesterbro. Her er der 2 etager, med plads til 60 på den ene etage og 40 på den anden. Forretningen har et areal på hele 392 kvadratmeter.

Sagsnr. 20850 Se mere på salgslistenFORRETNING I HØRSHOLM
Utrolig flot og veldrevet forretning!


En unik forretning med en dejlig placering i Hørsholm. Her er der utrolige gode gæsteforhold og lagerforhold. Ved denne forretning får du plads til hele 40 gæster inde og 15 ude. Udover det er der tilknyttet p-pladser til lejemålet og et fuldt godkendt køkken!


Sagsnr. 20880 Se mere på salgslistenRESTAURANT - BALLERUP
FORRETNING I HJERTET AF BALLERUP!

En af de bedste placeringer på Centrumgaden i Ballerup. Her er der mulighed for både inde- og en stor udeservering med plads til 100 gæster, samt et areal på hele 224 kvadratmeter. Her får du også et godt og fuldt godkendt køkken.


Sagsnr. 20910 Se mere på salgslistenEKSKLUSIV OG LÆKKER ØSTERBRO
Nok en af de pæneste forretninger
Usædvanligt velindrettet og flot restaurant på en særdeles eksklusiv adresse, lige ved Metro og stationen. En enestående mulighed for helt perfekte rammer til dit koncept

Sagsnr. 20516 Se mere på salgslistenFORRETNING I RØDVIG
Restaurant med egen ejendom!

Flot forretning med den bedste belliggenhed i Rødvig. Der er plads til 120 inde og 70 ude, samt et areal på 275 kvadratmeter. Her får du et stort og fuldt godkendt køkken med alt udstyr.


Sag 20915 Se mere på salgslistenGÅR DU OGSÅ I SALGSTANKER?


Kontakt os for en uforbindende og gratis vurdering af netop dine muligheder!

I forbindelse med en -gerne diskret- vurdering af din forretning, kan vi oplyse dig om forventet pris, vilkår, liggetid etc. Med baggrund i situationen på markedet!

Du kan derfor forvente et realistisk bud, som tilgodeser netop din situation...

Ønsker du derimod et urealistisk højt bud, en lovning på kort liggetid, at vi netop har køberen til din forretning etc. så er der nok af andre mæglere der lover og lover og lover. Meen der er jo en årsag til at vi sælger mest i Københavnsområdet!


MÆGLER SØGES

Til meget selvstændig stilling

Du vil blive leder af afdelingen for butiksformidling, herunder alle former for forretningslokaler, med medejerskab for øje.

Du er særdeles motiveret, energisk, seriøs og loyal. Du har en meget grundig erfaring fra en lignende stilling hos en af vore kolleger i København, og føler dig parat til at gå selvstændig under en anerkendt paraply.

Skriv et par ord om dig selv, ikke mindst omkring din erfaring, til gs@alexco.dk, eller ring og høre mere på 33111213, GeorgeVI SØGER LOKALER I CITY
Til ventende og særdeles seriøse kunder søger vi tomme lokaler i København City

Det være sig lokaler til cafe, til restaurant, natklub eller bar.

Har du kendskab til lokaler, velbeliggende i København, hører vi med tak fra dig. Det kan være lokaler af alle størrelser, det kan være lokaler i boligejendomme, hvor der kan indrettes cafe eller restaurant med udeservering, eller det kan være lokaler i erhvervsejendomme der kan indrettes som bar, natklub eller diskotek...CITY "HEMMELIGE SAGER"

CITY * KÆMPE FORRETNING
Usædvanligt velbeliggende, midt i city og absolut enestående lækker. Over 100 pladser inde og 80 pladser ude. Husleje 50.000! Afståelse 7.900.000. Omsætning 14.000.000 i.m.

HELT USÆDVANLIG GOD FORRETNING.
___________________


KØDBYEN, KÆMPE

225 inde & 100 ude. Afståelse 6.5mkr., husleje 90tkr., omsætning 14mkr.
___________________


RØDOVRE CENTRUM BILLIG OG STOR

En utrolig dejlig forretning med stor udeservering i byens bedste shoppingcenter! - sag 20888:KØBENHAVN CITY - ANDEL!
Cafe Klimt ved Torvehallerne, her køber du erhvervsandelen med

Med den bedste beliggenhed, fine lokaler, godt køkken og smuk indretning, får du her ikke alene en dejlig og kendt forretning, men også erhvervsandelen.


Se mere på salgslisten sag 20771FORRETNING - VESTERBROGADE
God beliggenhed og hyggeligt indrettet!

Dejlig forretning og med masser af muligheder! Stor gadeservering og flot et salgslokale med plads til 50 gæster. Her får du 130 kvadratmeter, at gøre godt med. Udover det er der meget gode lagerforhold.


Se mere på salgslisten sag 20911FANTASTISK FORRETNING I FIELDS
Helt unik forretning!

Utrolig flot restaurant med en af de bedste placeringer i Fields. Der er plads til 100 inde og har et areal på hele 330 kvadratmeter. Her får du tre restauranter i en, med et fuldt godkendt køkken!


Se mere på salgslisten sag 20882FORRETNING - VESTERBRO
Super dejlige forretning!


Fuldt godkendt køkken med plads til 60 inde og 25 ude. Super unik forretning med en placering lige ved Vesterbrogade.Se mere på salgslisten sag 20868ODENSES BEDSTE LOUNGE
Bedste beliggenhed for en lounge!

Helt klart en af de fedeste lounges i Danmark! Her kan man finde alt fra spillehal til en stor flot bar med dansegulv. Udover det finder du også et flot køkken og god rygerafdeling. Der er plads til hele 350 mennesker!

Sag nr. 30102 Se mere på salgslisten 30102RESTAURANT - FREDERIKSBERG
Helt unik restaurant!

Super velindrettet restaurant, med en beliggenhed midt på Frederiksberg Alle. Her er der plads til 100 inde og 60 ude. Her får du et super godt og fuldt godkendt køkken, samt gode lager- og gæsteforhold.

Sagsnr. 20836 Se mere på salgslistenSUPER FORRETNING I HILLERØD
Super flot og stor forretning med kæmpe potentiale!

Super flot forretning med en fantastisk placering. En stor forretning med et fuldt godkendt køkken. En forretning med masser af potentiale!

Sagsnr. 20770 Se mere på salgslistenBEDSTE FORRETNING I VÆRLØSE
Dejlig placering i Værløse!

Helt klart en af byens bedste beliggenheder. Utrolig dejlig og stor forretning. Her får du to etager, hvor der på stue planen er plads til 95 og første sal er plads til ca. 75. Her får du en dejlig og veldrevet forretning, med et fuldt godkendt køkken!

Sagsnr. 20885 Se mere på salgslisten