ALEXANDER COMPANY
RESTAURANTMAEGLER.DK
RESTAURANTER   CAFEER   BODEGAER   HOTELLER   DISKOTEKER   KROER

     Frederiksberggade 30 1459 København K   Telefon 33 11 12 13    info@restaurantmaegler.dk     www.restaurantmaegler.dk
 Sagsnr 20975 EN AF SJÆLLANDS BEDSTE GRILLBARER & RESTAURANTER     ESKEBJERG  
EN HELT IGENNEM FANTASTISK FORRETNING - HVOR ALT BARE ER I BEDSTE STAND OG SUPER VEDLHOLDT - MEGET BEGRÆNSET ÅBNINGSTID - KÆMPE POTENTIALE FOR AT ØGE OMSÆTNINGEN MARKANT. STOR PRAGTFULD BOLIG PÅ 172 KVM ER MED I PRISEN! DU KØBER HELE EJENDOMMEN, FØRSTE ÅRS MDL EJERUDGIFT KUN 1.760 KRMINIGOLF GRILL EJENDOM


Det er ikke svært at beskrive denne fantastiske forretning under tag, med køkkener, isbar med absolut alt hvad der hører til, grillbar med alt hvad hjertet kan begære af maskineri og en herlig og særdeles populær restaurant med masser af plads og store udearealer, egen minigolfbane.

Er det mon hos dig at kunderne skal stå i lange køer hele sæsonen igennem for at købe is, konfekture, grillmad, pølser eller drikkevarer?

Her er tale om en helt unik og enestående forretning, ganske få km. fra Vesterlyng og en af Danmarks bedste strande i stort sommerhusområde

Restaurantdelen er opført i 2015 og i tilknytning hertil er der 172 kvm. privatbeboelse hvor også alt bare er i utrolig flot stand.

Her KØBER DU EJENDOMMEN MED ALT I INVENTAR, det vil sige det er din ejendom.

Her har sælgerne grundet pension valgt kun at have åbent fredag,lørdag og søndag ca. 101 dage om året.

Udeserveringsarealet rundt om forretningen har plads til mere end 100 glade gæster, inde kan du sagtens skabe plads til 50 gæster.


OBS MEGET DISKRET: INGEN HENVENDELSE TIL PERSONALE ELLER EJER !

BESTIL KOMPLET SALGSOPSTLLING
Pris2.595.000
Areal175 + 172
Pladser50 INDE 100 + UDE
FULDT GODKENDT KØKKEN