ALEXANDER COMPANY
RESTAURANTMAEGLER.DK
RESTAURANTER   CAFEER   BODEGAER   HOTELLER   DISKOTEKER   KROER

     Frederiksberggade 30 1459 København K   Telefon 33 11 12 13    info@restaurantmaegler.dk     www.restaurantmaegler.dk
 Sagsnr 20327 GERSHØJ KRO & STRANDHOTEL     KIRKE HYLLINGE  
OVERSKUD +1.2MKR ! ?

Smukkere beliggenhed finder du næppe! Efter 45 minutters kørsel fra Rådhuspladsen ankommer du til en helt utroligt velbeliggende forretning; Gershøj Kro & Strandhotel.Her er alt hvad du har gået og drømt om; kæmpe -meget flot- køkken, super lager-, fryse-, køle-, personalefaciliteter, gedigen krostue (som har været besøgt af Chr. X), flot restaurationslokale med sublim udsigt, herlige selskabslokaler, flot, flot terrasse med udsigt over fjorden og havnen samt.....

Hoteldelen består af 11 smukke og simple værelser og fire badeværelser. Herudover er der en ferielejlighed. (Stor tre-værelses med bad).

Mulighederne er kolossale. Selvfølgeligt er der gang i den hele sommersæsonen. Men herudover er der selskaber, julearrangementer etc., og som prikken over i-et, så har du nærmest garanteret en større omsætning på kurser i vintermånederne...

Omsætningen er vurderet ud fra omsætningen for seneste fire måneder. Omsætningen i sommersæson maj, juni, juli, august i år har ligget på ca. 3.2mkr... ! -Det er vist ikke så ringe med en husleje på 35tkr!

At der så intet er gjort for at leje værelserne ud, bortset fra ved selskaber, betyder at her ligger rigtigt store muligheder for øget indtjening. Herudover er der muligheder for catering, selskaber og take away ud af huset, ligesom køber overtager en god ordrebog for 2022.

Hvad er det du venter på?

BESTIL KOMPLET SALGSOPSTLLING
Pris2.398.000
Udbetaling0
Omsaetning10.000.000
Husleje35.000
Areal815
Pladser200 + 100 ude
FULDT GODKENDT KØKKEN