Frederiksberggade 30 1459 København K   Telefon 33 11-12-13   info@restaurantmaegler.dk www.restaurantmaegler.dk
Sagsnr 20928 UTROLIG VELBELIGGENDE KÆMPE UDESERVERING UTROLIG VELBELIGGENDE KÆMPE UDESERVERING
MEGET BEGRÆNSET ÅBNINGSTID. FLERE BILLEDER ER PÅ VEJ


Restaurant VIC, med Vordingborg´s bedste beliggenhed skal have ny driftherre. Den nye ejer får alle muligheder for at etablere eller fortsætte områdets kendte restaurant med et meget stort uudnyttet potentiale.
Her er kun åbent fra onsdag til lørdag til kl. 20.30, så der er potentiale for at øge omsætningen væsentligt ved at holde åbent hele ugen ligesom udeserveringen og pejsestuen trænger til en opgradering og med sikkerhed vil tiltrække de mange turister.Bare tanken om at nyde en søndags brunch med udsigten til Vordingborg´s vartegn Gåsetårnet og det velbesøgte Borgcenter lige om hjørnet gør denne forretning til en éner.HER SERVERES PT. DANSK KØKKEN, MEN VORDINGBORG MANGLER ET GODT THAI KØKKEN FOR IKKE AT NÆVNE GOD KVALITETS SUSHI SÅ HER ER ALLE MULIGHEDER!


Her er, plads til omkring 80 gæster INDE og 120 UDE, et godt køkken, fine gæstefaciliteter og rigtig god lagerkælder med stort walk in køle og frost rum.


Sælgerne er desværre nødsaget til at sælge grundet sygdom og har nydt hvert øjeblik af deres 4 år med at drive forretningen der har et godt renommé og mange stamgæster.

BESTIL KOMPLET SALGSOPSTLLING
Pris749.000
Oms. incl. moms1.000.000
Husleje13.040
Areal140
Pladser80 INDE 120 UDE
KøkkenFULDT GODKENDT