H.C. Andersens Boulevard 1553 København V   Telefon 33 11-12-13   info@restaurantmaegler.dk www.restaurantmaegler.dk
Sagsnr 20824 HELT UNIK RESTAURANT AMAGER STRANDPARK HELT UNIK RESTAURANT AMAGER STRANDPARK
UTROLIG FLOT FORRETNING MIDT I HJERTET AF AMAGER STRANDPARK, MED FLOT UDESERVERING OG GOD OMSÆTNING


Sikken en flot forretning! Med 30 pladser inde, 40-50 ude på den store solrige terrasse, et komplet og helt nyt køkken, fine gæstefaciliteter, ligger denne perle midt i et godt og yderst købestærkt beboelsesområde. Der findes ikke mange af denne slags forretninger, og den udstråler kvalitet fra øverste hylde.

Du får et fantastisk succesfuldt koncept, som er gennemarbejdet ned til mindste detalje. Hver måned er omsætningen kun steget, og potentialet er enormt.

7 dage om ugen serveres én af byens absolut bedste brunch, og gæsterne kører hertil fra det meste af Storkøbenhavn og endda det øvrige Sjælland. Om aftenen dækkes der op til lækker tapas og store vinoplevelser fra et udsøgt vinkort, med Robert Parker point alle vegne. Området omkring Amager Strandpark er eksklusivt, og specielt i forår- og sommerperioden valfarter mange hundrede tusinde gæster hertil for, at nyde stranden og den friske luft ved vandet og Øresund.

På kort tid er der opbygget en stor og loyal kundekreds, hvor tilfredsheden er én af de absolut stærkeste blandt Københavns mange restauranter. Forretningen får anerkendelse fra sine mange gæster, og dette har resulteret i 5.0 på TripAdvisor - Her er kvaliteten kompromisløs fra A til Z.

Omsætningen er konstant stigende og ligger pt. på 350.000 - 400.000 kr. md....! og man står i kø for at få bord i weekenderne!

Lad os sammen tage et smut forbi denne unikke perle!


MEGET DISKRET - INGEN HENVENDELSE TIL EJER ELLER PERSONALE

BESTIL KOMPLET SALGSOPSTLLING
Pris999.000
Oms. incl. moms4.000.000
Husleje13.000
Areal95 INDE 100 UDE
Pladser30 INDE 50 UDE
KøkkenKOLDT KØKKEN