Til ventende kunder søger vi:

RESTAURANT / BAR I GOTHERSGADEOMRÅDET
Vor klient ejer allerede denne type forretning i et andre områder af København, og er på udkig efter et lokale i Gothersgade området, der enten er, eller hvor der er mulighed for at indrette en bar/lounge. Størrelsen skal være til omkring 100 gæster og prisniveauet skal ligge på mellem en og halvanden million kontant.

CAFÈ / BODEGA / GRILL ETC I CENTER
Vor klient er indehaver af flere center cafeer på Sjælland, og ønsker at udvide porteføjlen væsentligt. Der kan være tale om ”nødlidende” eller sunde forretninger, betingelsen er blot at forretningen ligger i et center på Sjælland. Størrelse, pris etc. er i udgangspunktet underordnet.

HOTEL PÅ SJÆLLAND
Vor klient kigger efter et hotel, gerne med mange værelser, til et specielt projekt. Hotellet skal ligge centralt på Sjælland, og være i en rimelig stand. Altså ikke for meget renoverings arbejde, mere eller mindre lige til at gå til.

GRILLBAR – TAKE AWAY – FASTFOOD
Til et helt unikt koncept, ikke set i København endnu, søger vore klienter 10-15 mindre forretningslokaler. Lokalerne skal have et salgsareal og et tilberednings-køkken. Lokalerne skal ligge på ”strøggade” med en større publikumstrafik. Der vil ikke foregå egentlig produktion i forretningen.

HOTEL I KØBENHAVN
Vor klient ønsker sig et hotel med mere end 30 værelser. Alle værelser skal være med bad og toilet, men må gerne skulle ”shines” lidt op. Der skal være morgenmadsrestaurant. Og beliggenheden helst i selve København. Rigelig kapital haves.

CAFÈ MED GOD OMSÆTNING I CITY
Vor klient er investor, og kigger efter cafeer, med en usædvanlig god beliggenhed eller hvor andre forhold gør at det er en top-forretning. Hun ønsker at udvikle forretningen, enten med nuværende, eller med nyt koncept.

CAFÈ MED ”NAVN OG RANG”
Vor klient, en kendt erhvervsmand, ønsker at købe en KENDT cafè, restaurant, bistro eller lignende. Det er et absolut ”must” at cafeen hører til blandt de ypperste i branchen, at der er positiv drift, stabilt personale og god ledelse. Forretningen skal være à la ”Ketchup, Norden eller Europa”. Mere end rigelig kapital haves, og der kan handles kvikt, når den rigtige forretning byder sig.

STORT LOKALE TIL KINESER-RESTAURANT
Vore klienter, en kinesisk familie med flere restauranter, søger et lokale med en rimelig beliggenhed hvor der som minimum er plads til 100-150 personer, gerne mere.

DISKOTEK / NATBAR / LOUNGE I KØBENHAVN K


Vi har flere ventende købere til natforretninger i city. Både større og mindre forretninger er efterspurgte, Specielt søger en af vore klienter efter en forretning med 05 bevilling, plads til minimum 150 personer gode barfaciliteter og mulighed for dans.
snarest...


RESTAURANTMAEGLER.DK formidler salg af alle typer af restaurationsvirksomheder

Kontakt os her


RESTAURANTMAEGLER.DK ApS
Frederiksberggade 30
1459 København K
Telefon 33 11 12 13
CVR 3920 0082
info@restaurantmaegler.dk
 Jeg er ikke en robot!  

Copyright ©2008-2022