Lidt om Restaurantmaegleren.dk og Butiksmaegleren.dk

Medarbejderne hos Restaurantmaegleren.dk har måske branchens bredeste og tungeste kendskab til restaurations- og butiksbranchen. Dette kombineret med en solid markedserfaring I mæglerbranchen gør Restaurantmaegleren.dk til dit optimale valg af partner hvad enten du ønsker
Vi har til huse midt i Københavns centrum. Vi er til at få fat I på et hvilket som helst tidspunkt. Vi er kreative i salgsarbejdet, opsøgende og kontaktskabende.

Restaurantmaegleren.dk samarbejder med en lang række af markedslederne indenfor ejendomshandel og finansiering. Det betyder at ingen opgave er for stor, for kompliceret eller vanskelig for os.

Vi har vor store ekspertise i Storkøbenhavn, men tager (under specielle omstændigheder) da også gerne sager der ligger lidt længere borte.

Vore honorarer ligger i tråd med branchens niveau, og som hovedregel er vi da også til at tale med om honorarets størrelse, såfremt situationen byder det. Du kan altid få et tilbud på netop din sag, helt uforpligtende.

Vi markedsfører primært vore salgsemner på nettet. Herudover annoncerer vi I Berlingske Tidende, og I visse tilfælde også I lokale medier.

Altså; blot giv os et kald på 33 11 12 13, vi står altid til tjeneste!
RESTAURANTMAEGLER.DK formidler salg af alle typer af restaurationsvirksomheder

Kontakt os her


RESTAURANTMAEGLER.DK ApS
Frederiksberggade 30
1459 København K
Telefon 33 11 12 13
CVR 3920 0082
info@restaurantmaegler.dk
 Jeg er ikke en robot!  

Copyright ©2008-2022