H.C. Andersens Boulevard 1553 København V   Telefon 33 11-12-13   info@restaurantmaegler.dk  www.restaurantmaegler.dk

Sagsnr 20760 RESTAURANT - CAFE - PERFEKT BELIGGENHED, UDESERVERING RESTAURANT - CAFE - PERFEKT BELIGGENHED, UDESERVERING
PERFEKT BELLIGGENHED PÅ STRØGGADE - MED RIMELIG HUSLEJEØnsker du en forretning, hvor der ikke skal gøres noget, men bare kan overtages, og gå igang med det samme, så er dette forretningen.

Forretningen står helt skarpt, og meget flot indrettet. Her kan blandt andet nævnes stort vinrum med siddepladser til en god vinsmagning. Selve restaurant delen er flot indrettet helt i tidens nordiske ånd, med masser af sjæl, hvor gæsterne virkeligt kan føle sig budt velkommen. I underetagen er der desuden et rigtigt flot rum, der er benyttes til selskaber. Gæste faciliteterne er også helt i top, og smagfuldt indrettet. En helt igennem super skøn forretning.

Den super centrale beliggenhed, og den meget åbne, og flotte facade, giver forretningen stor synlighed i gadebilledet. Der er en fin udendørs servering foran facaden med plads til omkring 30 gæster, der også på regnfyldte dage kan sidde i læ under markisen.

Som alt andet i denne forretning, er køkkenet naturligvis også helt i orden. køkkenet afspejler at her er der tænkt over tingene, alt er velfungerende og helt som man forventer når man ser selve restauranten.


MEGET DISKRET – INGEN HENVENDELSE TIL EJER ELLER PERSONALE!
Pris2.295.000
Oms. incl. moms4.400.000
Husleje18.750
Areal227 M2
Pladser75/25 INDE 30 UDE
KøkkenFULDT GODKENDT
!!! SOLGT !!!